Vision till verklighet

Under 2016-2017 så valde medlemmar från svenska wakeboardkommitén att skissa på hur det skulle fungera att ha en tour eller en serie i svensk wakeboard. Efter mycket arbete under året som gått har vi nu ett koncept.
Välkommen till Swedish Wake Park Tour 2018 Nu tar vi steget att göra en satsning fullt ut tillsammans med sammarbetspartners, parker och arrangörer här i Sverige.

Genom vår satsning så kommer vi erbjuda att tillhandahålla domare, speaker under tävlingen, våra krav är enkla, vill ni så vill vi.
När deltävlingarna är spikade så kan varje åkare tävla på sin nivå oavsett deltävling. När vi lade prototypen av denna tävling så begränsade vi första året till 3-4 olika stopp i olika städer och  parker innan vi kan kröna SWPT winner i varje klass, Vår satsning är att planlägga denna tour fram till 2021 Så dom parker som inte kommer med i år kommer garanterat vara en del av touren efterkommande år.

Då vi i år märkte hur intresset var stort att arrangera sin deltävling så kunde vi inte heller stoppa det, någon sa
"Only the sky is the limit" så vi gör det fullt ut och tack vare klubbars intresse så kommer vi få 5 stopp första året med en ev superfinal efter dessa 5.  

När man pratar om wakeboard kabel så är det nått som växer oerhört mycket och framförallt så byggs det parker i sverige mer än någonsin så nu när vi står här med en plattform för att öka intresset och exponera sporten till fullo så förväntas vi att vi tillsammans kommer göra denna sommar till den bästa sommaren svensk wakeboard någonsin kunna drömma om. Vi når ut till sex städer, välbesökta platser, vissa tävlingar anordnas i samband med andra evenemang.  Tänk stort, dröm större, bli störst!!


Over and out